A REVIEW OF واکسن آنفولانزا هلندی

A Review Of واکسن آنفولانزا هلندی

A Review Of واکسن آنفولانزا هلندی

Blog Article

همانطور که گفته شد آنفولانزا می­‌تواند منجر به بیماری ذات الریه و تب می­‌شود.

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

خوشبختانه بخش عمده‌ای از این عفونت‌ها ناشی از ویروس‌های ساده تنفسی بوده که مشکل عمده‌ای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.

او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار می‌گیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.

این کارشناس مبارزه با بیماری‌های علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه می‌شود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.

به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسی‌ها یا همکاران و در مکان‌های بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش می‌شود.

موارد شدید آنفولانزا می‌تواند حتی در افراد سالمی که در هیچ یک از دسته‌های فوق قرار نمی‌گیرند نیز رخ دهد.

آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روش‌های درمان از آن خلاص شوید

علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است. تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی

وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی  باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که  چه کسانی در معرض خطر بیشتری  برای ابتلا به  آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض آنفولانزا خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم  می‌شوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که  عمدتا  کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها هستند.

اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.

آنفولانزا می‌تواند علائم خفیف تا شدید ایجاد کند که با علائم زیر مشخص می‌شود:

شما هم به ۱۵۰ هزار نفر عضو خبرنامه پزشکی درمانکده بپیوندید

اما میتوانید برای اطمینان از روند درمان با بهترین دکتر آنلاین ریه پذیرش۲۴ تلفنی و متنی گفتگو کنید. 

Report this page